GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2024 16:08

Hem düşündürdü hem eğlendirdi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kurum personeline yönelik Milli Eğitim Bakan Danışmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ın katılımıyla ‘Mazeret Yok Çıkış Var’ sloganıyla Stand-Up tadında verilen seminer büyük ilgi gördü.

Hem düşündürdü hem eğlendirdi

Erol Olçok Anadolu Lisesinde gerçekleşen programa İl Müdürü Zekeriya Selamet, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin, basın mensupları ve kurum personelleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Zekeriya Selamet, “Sakarya’da görev yapan çalışma arkadaşlarımızın daha dinamik ve verimli çalışması amacıyla bir takım programlara başlıyoruz. Bugünkü çalışmamızın devamı gelecektir. Bu tarz programlarımız artarak çeşitlenerek devam edecek bundan emin olabilirsiniz. Yaptığınız hizmetlerde hissedilir artış var  hepimizin emeğine sağlık  emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir başka işle ilgilenmeyelim sadece işimize odaklanarak bizden hizmet bekleyenlerle ilgilenelim ve onların dertleriyle ahval olalım. Hocamıza şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Düşünürken güldürdü

Konuşmacı Dr. Şaban Kızıldağ sahnede 2 saat 15 dakika kaldı ve sürekli konuşarak “Mazeret yok, Çıkış var” sloganını eski yıllardan örnekler vererek, şimdiki zamana uyarlanmış şekilde anlattı. Dr. Şaban Kızıldağ verdiği somut örnekler ile izleyicileri düşündürürken, esprili sorular, bilmeceler ve sözler ile ortalığı gülmekten kırdı geçirdi. Dr. Kızıldağ, izleyiciler ile karşılıklı olarak yaptığı konuşmalarda ülke genelinde yaşayan vatandaş mozaiklerini gündeme getirdi, sürekli alkış aldı.

 

Kitap imzaladı, hediye etti

Program sonunda Sakarya  ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekeriya Selamet ayakta alkışlanan İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’a çiçek takdim etti. Tüm katılımcılar ile birlikte aile fotoğrafı çektirildikten sonra Dr. Şaban Kızıldağ yazdığı kitaplardan imzalayarak izleyicilere hediye etti.

AdminAdmin