SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 15:05

Hendek Belediyesi Araç Filosunu Yeniledi ve Güçlendirdi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi'nin hizmet kapasitesini ve gücünü artırmaya yönelik araç filosunu günün şartlarına göre yenilediklerini açıkladı.

 Hendek Belediyesi Araç Filosunu Yeniledi ve Güçlendirdi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi'nin hizmet kapasitesini ve gücünü artırmaya yönelik araç filosunu günün şartlarına göre yenilediklerini açıkladı. Başkan Babaoğlu, yeni nesil, daha ekonomik ve çevre dostu araçları filomuza dahil ettiklerini ve yenilediğimiz araçlarla daha hızlı ve verimli hizmet olanağı yakaladıklarını söyledi. Eskiyen ve arızalı araçları elden çıkardıklarını ve öz kaynaklarımızla 6 kamyonet, 4 kamyon, 2 otobüs, paletli ve mini paletli ekskavatör satın aldıklarını belirten Başkan Babaoğlu, yeni araçlarla iş gücümüzü artırdıklarını ve daha hızlı hizmet verebilecek hale geldiklerini vurguladı. Başkan Babaoğlu, hedeflerinin Hendek'i modern bir şehir yapmak olduğunu ve bunu gerçekleştirmek için her alanda yatırımlar yaptıklarını kaydederek, ulaşımın da bu yatırımların önemli bir parçası olduğunu ve yeni araçlarıyla Hendek'te ulaşımı daha da kolaylaştıracağını sözlerine ekledi.

“91 MAHALLEMİZİN TAMAMINDA İZ BIRAKTIK”

Hendek Belediyesi olarak, toplamda 127 araç ve iş makinamızla 5 yıl boyunca dur durak demeden vatandaşımızın hizmetinde olduk, 91 mahallemizin tamamında iz bıraktık. Önümüzdeki dönemde, araç filomuzu yenilemeye, güçlendirmeye ve bu sayede yine hızlı, verimli bir şekilde ilçemize, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim tek bir hedefimiz; o da güçlü Hendek’tir.”

EditörEditör