GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 10:53

Hendek Belediyesi'nden Şehit Babasına Zulüm İddialarına Açıklama!

Hendek Belediyesi, basında çıkan "şehit babasına bu zulmü kim durduracak", "sen misin evinin balkonuna afiş asan" başlıklı haberler ve şehit babası Ahmet Yaşartürk'e zulüm yapıldığı iddialarına açıklama yaptı.

Hendek Belediyesi'nden Şehit Babasına Zulüm İddialarına Açıklama!

Açıklamada, 11 Aralık 2023 tarihinde bir vatandaşın Cimer'e yaptığı şikayet üzerine, Yapı Denetimden Sorumlu Şube Müdürlüğü'nün konuyla ilgili inceleme başlattığı belirtildi. Yapılan incelemede, Yaşartürk'e ait garajda ruhsata aykırı eklentiler olduğu tespit edildi.

17 Ocak 2024 tarihinde Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bildirimde bulunuldu ve Yaşartürk'e 15 gün süreli tebligat gönderildi. Tebligatta, garajın ruhsat ve eki projelerine uygun hale getirilmesi istendi.

Açıklamada ayrıca, garajların imar barışıyla ilgisi olmadığı ve tebligatın sadece Yaşartürk'e değil, aynı yapıda bulunan diğer garaj sahiplerine de gönderildiği vurgulandı.

Hendek Belediyesi, şehitlerin ve ailelerinin her zaman yanında olduğunu belirterek, konunun siyasi bir tarafının olmadığını da sözlerine ekledi.

EditörEditör