GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 16:13

Hendek Kızılay'dan Akyazı Kızılay'a Başarı Ziyareti!

Hendek Kızılay Kadın Başkanı Handan Hanım Akçay, yönetim kurulu üyesi Yasemin Terzi, kadın başkanlığı saha sorumlusu Serap Türedi ve Şube personeli Yakup Albayrakoğlu ile birlikte Akyazı Kızılay Şubesini ziyaret etti.

Hendek Kızılay'dan Akyazı Kızılay'a Başarı Ziyareti!

Ziyarette Hendek Kızılay Kadın Başkanı Handan Hanım Akçay, Kızılay Akyazı Şubesinin 2023 yılında Türkiye genelinde ikinci olması nedeniyle tebriklerini iletti. Akçay, "Kızılay'ın önemli bir parçası olan bizleri de son derece onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Bu ziyaretimiz Kızılay Akyazı Şubemizin değerli başkanı Mustafa Birincioğlu'nun şahsında tüm Şube çalışanlarını elde ettikleri bu büyük başarı için tebrik etmek içindir" dedi.

Kızılay'dan büyük başarı - Akşam Haberleri

Kızılay Akyazı Şube Başkanı Mustafa Birincioğlu da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Elde edilen bu başarıda Şubemizin değerli kadın başkanı ve yönetiminin büyük payı ve katkısı olduğunu biliyoruz. Kendilerine de teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyarette Şube Başkanı Birincioğlu ile birlikte kadın başkan yardımcısı Selma Canbakan, Etkinlik, Organizasyon ve Medya sorumlusu Sevim Ünlütürk ve Şube personeli Yunus Emre Eroğlu da misafirlere ev sahipliği yaptı.

EditörEditör