YEREL
Giriş Tarihi : 06-02-2024 14:47

Hendek Muhtarlarından Hastaneye Monitör Desteği!

Hendek Muhtarlar Derneği ve Yönetimi, Hendek Devlet Hastanesi'ne 10 adet monitör hediye ederek örnek bir davranışa imza attı. Bu anlamlı bağış, sağlık çalışanlarının ve hastaların yüzünü güldürdü.

Hendek Muhtarlarından Hastaneye Monitör Desteği!

Hendek Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan monitörleri temin eden Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve Yönetimi, monitörleri Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Küçükyılmaz'ı ziyaret ederek teslim etti.

Başkan Yağlı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın sağlığı için canla başla mücadele eden bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sağlık çalışanlarımızın görevlerini icra ettiği Hendek Devlet Hastanemizin ihtiyacı olan monitörlerin temini konusunda Tüm Hendek Muhtarlar Derneği olarak Muhtarlarımızın katkılarıyla 10 adet temin edip, Hendek Devlet Hastanemizin ihtiyacına bir nebze olsun katkıda bulunmaya çalıştık. Monitörlerin Hendek Devlet Hastanemize ve Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Küçükyılmaz ise Muhtarlara ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Küçükyılmaz, “Bu anlamlı bağış, hastanemiz ve hastalarımız için çok önemli. Muhtarlarımıza bu anlamlı jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Hendek Muhtarlar Derneği'nin bu anlamlı bağışı, sağlık çalışanlarının ve hastaların moralini yükseltti. Bu tür yardımların artması, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artmasına da katkıda bulunacaktır.

EditörEditör