FUTBOL
Giriş Tarihi : 30-10-2023 10:22

Hendekspor 1 puana razı oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi temsilcimiz Hendekspor Bursa temsilcisi Doğugücü Fk ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mavi-siyahlılar, ligin 3. haftasında deplasmanda 1 puana razı oldu.

Hendekspor 1 puana razı oldu

Sezona kötü başlangıç yapan her iki takım için çıkış maçı olan Doğugücü FK-Hendekspor karşılaşması saat 14.00’da İzmir Bölgesi Hakemi Anıl Şen yönettiği mücadele İnegöl Sanayi Sentetik sahada oynandı. İlk iki hata kötü futbol sergileyen Hendekspor, Bursa deplasmanında ortaya koyduğu futbol ile umut verdi. Mücadelenin ilk 45 .dakikasında rakibine oranla daha istekli ve arzulu oynayan Hendekspor yakaladığı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Sezon başı Hendekspor ile anlaşan ardından takımdan ayrılarak Doğugücü FK ile anlaşan Murat Günal’ın kalesinde devleştiği mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikada sahada kora kor dişe diş atanın kazanacağı mücadele oynandı. Zaman zaman Doğugücü Fk taraftarlarının sahaya attıkları yabancı maddelerden etkilenen karşılaşmanın orta hakemi takdir haklarını ev sahibinden yana kullandığı mücadelede oyundan kopmayan hakemle didişmeyen Hendekspor aradığı golü karşılaşmanın 58. dakikasında takım kaptanı Fikret Topaloğlu’nun çaprazdan sert vuruşu Murat Günal’ın parmaklarının arasından ağlarla buluştu. 1-0 öne geçen Hendekspor golden sonra bir türlü oyunu soğutamadı. Gol şokunu çabuk atlatan Doğugücü FK, mücadelenin 63. dakikasında İlker Ataseven ile skora dengeyi getirdi. Maçta başka gol olmayınca Hendek spor deplasmandan bir puanla döndü. 

Bursa temsilcisi Doğugücü FK karşılaşmasını izleyenler arasında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,Hendek Spor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör hendekspor Yöneticileri, Hendekspor Eski kulüp başkanı Murat Kaya ve eski Hendekspor yöneticileri karşılaşmaya izleyenler arasındaydı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup temsilcimiz Hendekspor Doğugücü karşısında aldığı 1 puan sonrası sıralamada 2 beraberlik 1 mağlubiyet ile 10. sırada yer aldı.


Doğugücüspor: 1
Hendekspor: 1
Stad:İnegöl Sanayi Suni
Doğugücüspor: Murat, Gökhan, Emre, Ömer, Umut, Salih, Osman(Özgür), Uğur(Yusuf), Semih(Ömer Faruk), İlker, Samet
Antrenör:Özcan Sert
Hendekspor:Gökhan, Fikret, Kadir, Muhammet, Gürkan(Samet), Bulut, Maksut(Okan), Furkan, Mustafa(Rıdvan), Barın(Tunahan)(Osman), Ümit
Antrenör:Murat Balaban
Dk.58 Fikret (Hendekspor)Goller: Dk. 63 İlker ( Doğugücüspor)

AdminAdmin