SPOR
Giriş Tarihi : 08-09-2023 10:41

Hendekspor hazırlık maçını rahat kazandı

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Hendekspor ilk hazırlık mücadelesinde Diyabakırspor ile karşı karşıya geldi.ilk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısında fırtına gibi esen Hendekspor rakibi Diyarbakırspor'u 3-1 yendi.

Hendekspor hazırlık maçını rahat kazandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi sezonu öncesi yaptığı transferler ile  adından söz ettiren Hendekspor Cumartesi günü başladığı Bolu Abant Kamp programında ilk hazırlık müsabakasında Diyarbakırspor ile karşı karşıya geldi. Yeni transferlerin sahne aldığı karşılaşmaya ilçeden bir hayli yoğun ilgi oldu.

Hendekspor Diyarbakırspor hazırlık mücadelesini izleyenler arasında Hendekspor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır, ve Yönetim kurulu üyeleri tam kadro tribünlerde yer alırken Hendekspor Eski Kulüp Başkanı İş İnsanı Zafer Çakmak,Murat Kaya,Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör,ve ilçenin bir çok tanınmış ismi tribünlerde yerini mücadeleyi izledi.

Hendekspor Diyarbakırspor hazırlık karşılaşması öncesi sahaya inen Başkan Bahadır Hendekspor Antrenörü ve Futbolcularına yeni sezon öncesi kazasız sakatlıksız bir sezon geçirmenizi temenni ediyor başarılar diliyorum dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi öncesi yeni transferlerin forma giydiği Hendekspor Diyarbakırspor mücadelesi saat 15-00’da  Bolu Abant Von Resort Otel 1.nolu sahada başladı hazırlık karşılaşmasının ilk 45 dakikasında vasatın üzerine çıkamayan ve gol yollarında başarılı olamayan her iki takım ilk yarı sonunda 0-0 sonuçla saha kenarına geldi.

ikinci 45 dakikada rakibinden daha istekli ve arzulu olan Hendekspor üst üste geliştirdiği atakları gol getirdi.Samet Göker’in rakip ceza sahası içerisinde karambolde sert ve düzgün vuruşunda top Diyarbakır ağları ile buluştu golden dakikalar sonra kalesinde beraberlik golü gören Hendekspor çabuk toparlandı. Önce Yeni Transfer Mustafa Akkuş’un golüyle öne geçen Hendekspor geçen sezon Hendekspor forması altında harikalar yaratan Ümit Koz’un Füzesi ile skoru belirledi bir topu direkten dönen Hendekspor ilk hazırlık karşılaşmasında sahadan 3-1 galip ayrıldı.

AdminAdmin