GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-10-2023 22:29

Hendekspor yönetimi duyurdu: Zeki Ersoy ile yollar ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor'da sezonun ilk 2 haftasında alınan kötü futbol ve puan kayıpları sonrası geçtiğimiz günlerde kurban kesen Hendekspor yönetimi akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile teknik direktör Zeki Ersoy ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Hendekspor yönetimi duyurdu: Zeki Ersoy ile yollar ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi yeni sezon öncesi Mehmet Şansal ile yollarını ayırarak takımın başına Teknik direktör Zeki Ersoy ve ekibini getiren Hendekpor yönetimi, ilk 2 haftada oynanan kötü futbol ne gelen puan kayıpları sonrası geçtiğimiz günlerde kötü gidişata dur demek için Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekpor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör, ve bazı yöneticilerin katıldığı antrenman öncesi dualar eşliğinde kurban kesilmesinin ardından bir kaç gün sonra bugün akşam saatlerin de Hendekspor cephesinden yapılan açıklama sporseverleri şaşırttı.

Konu ile ilgili zorlu Bursa deplasmanı öncesi Hendekspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada "Teknik direktörümüz Zeki Ersoy ile yaptığımız görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşmaya vararak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.Kendisine bundan sonraki kariyerinde Hendekspor Ailesi olarak başarılar dileriz" denildi.

En çok merak edilen konu ise, takımın başına kimin geleceği ve bu hafta Pazar günü Bursa'da oynanacak olan Hendekspor & Bursa Doğugücü karşılaşmasında hoca olarak takımın başında kimin bulunacağı.

Diğer yandan bugün zorlu Bursa Temsilcisi Doğugücü hazırlıklarını Hacıkışla sahasında sürdüren Hendekspor & Bursa Doğugücü karşılaşması 29 Ekim 2023 Pazar günü saat: 14.00'da Bursa'da oynanacak.

EditörEditör