SPOR
Giriş Tarihi : 05-11-2023 17:45

Hendekspor'a galibiyet primi sözü!

Hendekspor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Bigaspor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından mavi-siyahlı futbolculara galibiyet primi sözü verdi.

Hendekspor'a galibiyet primi sözü!

Hendekspor, Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 4. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Bigaspor'la karşılaştı. 

Bu sezon ilk kez seyircisi önüne çıkan Hendekspor, 7. dakikada Mehmet Mert Özkaptan, 44. dakikada Ümit Koz, 74. dakikada Okan Demir ve 90+3. dakikada Adem Yılmaz'ın kendi kalesine attığı golle maçı 4-1 kazandı. Konuk ekip Bigaspor'un tek golü ise 21. dakikada penaltıdan Arif Arslan'dan geldi.

Ligde bu sezon oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Hendekspor, ilk kez seyircisi önünde çıktığı maçta Bigaspor'u farklı şekilde yenerek ligde galibiyetle tanıştı.

Maç sonu soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik eden Hendekspor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Bigaspor galibiyeti sonrası soyunma odasında galibiyet sevincini yaşayan futbolculara bir sonraki maçta içeride veya deplasmanda kazanmaları durumunda prim sözü verdi. 

Bahadır, "İçeride veya deplasmanda kazanırsanız primleriniz yatar. Beraberliğie bir kuruş vermem. Kazanırsanız oynayan-oynamayan herkes primini alır. Bende ayrımcılık yok." ifadelerini kullandı. 

EditörEditör