SPOR
Giriş Tarihi : 14-01-2024 16:13

Hendekspor'da Cevdet Nail Sancaklı dönemi

Hendekspor'da Murat Balaban ile yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna son olarak Gölcükspor'u çalıştıran 58 yaşındaki Cevdet Nail Sancaklı getirildi.

Hendekspor'da Cevdet Nail Sancaklı dönemi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Hendekspor, bu sezon üçüncü teknik direktör olarak takımın başına getirilen Murat Balaban ve ekibi ile geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak yolları ayırmıştı.

Murat Balaban ile yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim belli oldu.

Sancaklı PFDK'ya sevk edildi - Son dakika Kocaeli spor

Mavi-siyahlılar, son olarak Gölcükspor'u çalıştıran 58 yaşındaki Cevdet Nail Sancaklı'yı teknik direktörlük görevine getirdi.

Teknik direktörlük görevine getirilen Cevdet Nail Sancaklı, bugün Hendek Atatürk Stadyumu'nda takımla ilk antrenmanına çıktı.

Ayağının tozuyla idmana çıkan Sancaklı, HALK54'e yaptığı açıklamada "Camianın ne olduğunu biliyoruz. Hendekspor’u nne olduğunu, amaçlarını biliyoruz. Kendi liginde hakikaten yatırım yapan bir takım. Bu Hendekspor’u cazibe merkezi haline getiriyor. Biz de başarılı olmayı ön planda tuttuk. Böyle bir kulüpte başarılı olabiliriz, zemin var. Zamanımız da var. Oyuncu kalitemiz de var. Allah nasip ederse çağdaş futbol, iyi futbol oynamak amacıyla ilk antrenmanımıza başladık." diye konuştu.

Gölcükspor'da Cevdet Nail Sancaklı dönemi - Çağdaş Kocaeli Gazetesi

AdminAdmin