YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 17:03

Hendek'te 21 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Hendek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 21 kilo kubar esrar, 50 gram kenevir tohumu, 1 adet esrar öğütme aparatı ve suçtan ele edilen 9 bin 700 lira nakit para ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Hendek'te 21 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı/7.JASAT unsurları ile ortak yürütülen uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli M.G (50) ikametine operasyon düzenlendi.

Şahsın ikametinde yapılan arama neticesinde,  21 kilo kubar esrar, 50 gram kenevir tohumu, 1 adet esrar öğütme aparatı ve suçtan ele edilen 9 bin 700 lira nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan olayın şüphelisi M.G., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sakarya İl Jandarma Komutanlığı olarak suç ve suç unusurlarının her türlüsüyle mücadelemiz devam edecek olup, çocuklarımızın geleceğini karartan zehir tacirlerine karşı mücadelemize vatandaşlarımızın daha fazla katkı vermelerini bekliyoruz. Çocuklarımızı ve geleceğimizi uyuşturucu illetinden korumayı ancak el ele verirsek kurtarabiliriz. Her ihbar bizim için değerlidir." denildi.

AdminAdmin