YEREL
Giriş Tarihi : 30-01-2024 16:15   Güncelleme : 30-01-2024 16:17

Hendek'te Doğalgaz Sevinci!

Hendek Belediyesi ve AGDAŞ işbirliğiyle gerçekleşen doğalgaz yatırımları, Kazımiye, Lütfiyeköşk ve Sarıyer mahallelerinde heyecanla bekleniyor. AGDAŞ'ın Hendek'teki doğalgaz ağını genişletme kararı, Yeşilköy ve Çamlıca mahallelerinde başarıyla tamamlandı. Hendek Belediyesi, yapılan hat çalışmalarında 10 bin metreküp dolgu desteği sağladı.

Hendek'te Doğalgaz Sevinci!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AGDAŞ'ın yatırımlarının devamı için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Kazımiye, Lütfiyeköşk ve Sarıyer mahallelerimizde işin yüzde 75’ini Hendek Belediyesi olarak üstlenmiş durumdayız. AGDAŞ’a da her türlü desteği vereceğimizi ifade ettik. Bu mahallelerimizde toplamda 25 bin 630 metrelik hat söz konusu. Bunun 17 bin 329 metrelik kısmı bitmiş durumda" dedi.

Başkan Babaoğlu Doğalgaz Çalişmalarini Anlatti 2

Başkan Babaoğlu, hemşehrilerinin beklentilerini ön planda tuttuklarını ve doğalgaz konusundaki talepleri öncelikli olarak ele aldıklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemde de çalışmalara devam edeceğiz. Sahada çalışan ekiplere, AGDAŞ yönetimine teşekkür ederim. Mahallelerimize doğalgaz hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Babaoğlu Doğalgaz Çalişmalarini Anlatti 3

Başkan Babaoğlu Doğalgaz Çalişmalarini Anlatti 4

EditörEditör