GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 23:50

Her detayı kan dondurdu: Cesedi parçalayıp, asitle eritmişler

Kocaeli’de iş adamı Nurhan Ör cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. 3’ü sınıf arkadaşı 7 zanlının, Nurhan Ör’ü Sultanbeyli’de darp ettikleri ve daha sonra halıya sararak, otomobilin bagajında Kocaeli’ye getirdikleri öğrenildi.

Her detayı kan dondurdu: Cesedi parçalayıp, asitle eritmişler

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde oturan halı fabrikası sahibi Nurhan Ör (56), 7 Kasım tarihinden beri kayıptı. Yakınları durumu polise haber verdi. Ör’ün kayıp ihbarı üzerine polis ekipleri geniş çaplı arama yaptı. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda Nurhan Ör’ün otomobili Gebze’de kan içinde ve terk edilmiş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kan donduran detaylar Olayla ilgili çıkan detaylar ise dehşete düşürdü. Şüphelilerden I.E.‘nin, lise arkadaşı olan Nurhan Ör’ü İstanbul Sultanbeyli’deki oto galeriye davet ettiği öğrenildi. Oto galeriye giden Nurhan Ör, burada I.E. (55), A.T. (56), C.A. (56), F.G (55), E.D. (33), B.T. (29) ve N.T. (61) isimli kişiler tarafından dövüldü. Sonra halıya sarılan Nurhan Ör, otomobilin bagajına koyularak Kocaeli’nin Kartepe ilçesine götürüldü. Ör’ün vücudu parçalara bölünerek asitle eritildi. Zanlılardan I.E., A.T. ve C.A.’nın liseden Nurhan Ör ile sınıf arkadaşı olduğu belirlendi.

Cinayeti planlamış I.E’nin cinayeti planladığı, önceden asit ve çevreyi temizlemek için malzeme temin ettiği bildirildi. Nurhan Ör ile I.E. arasında ticari ilişkiler olduğu, para yüzünden cinayetin işlendiği ifade edildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri bin saatlik kamera kaydını inceledi. İz süren polis ekipleri olaya karıştığı belirlenen 7 zanlıyı emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından 7 zanlı adliyeye gönderildi. Ayrıca, Nurhan Ör’ün Sultanbeyli’ye gittiği, sonra halıya sarılmış vücudunun taşındığı otomobili İl Emniyet Müdürlüğünün önünde görüntülendi.

EditörEditör