GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 11:23

Herkes kaderine RAZI OLACAK

Çorum galibiyetinden sonra Eyüpspor’a, Manisa galibiyetinden sonra da Adanaspor’a takılan Sakaryaspor, lig de ki 27’inci maçını Pazar günü Altay ile yapacak.

Herkes kaderine RAZI OLACAK

Rövanş: İzmir’de ki maçı Del Valle ve Murat Cem’in golleriyle 2-1 kazanan Yeşil-Siyahlılar rövanş maçına da yine galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Haftanın ilk çalışmasını kondisyon idmanı şeklinde yapan Tuncay Şanlı’nın öğrencileri oldukça neşeli gözüktüler.

Uyardı: Adana maçında ki oyunu ve beğenmeyen Teknik Direktör Tuncay Şanlı, kondisyon idmanından önce takımı uyardı. Adana maçında ki hataları hatırlatan genç hoca Sakaryaspor’a yakışmayan bir görüntü sergilendiğini ve lig de kalmaya çalışan Altay maçının çok daha zor geçeceğini söyledi.

Destek: Sakaryaspor’a gerek TRT Spor ekranlarından gerekse maça giderek kendilerine destek olan taraftarların üzüldüğünü ve bu taraftarı üzmeye kimsenim hakkı olmadığını belirten Şanlı, Altay’ı yenerek ligde ki galibiyet sayısını 13’e yükseltmek istediklerini söyledi.

Önemli: Pazar günkü maçta en büyük iş yine Del Valle ile Kasongo’ya düşecek. Çok sayıda taraftar , Altay ile görülecek hesabın olduğunu ve yıllar önce yaptığının hesabını vereceğini söylediler. Teknik Direktör Tuncay Şanlı ise ;”Pazar akşam ki maçta herkes kaderine razı olacak” dedi.

EditörEditör