GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-03-2024 11:49

Hesap sorma maçı

Daha önce, sahasında, Kayseri Erciyes ile sırt sırta verip Sakaryaspor’un ligden düşmesine neden olan Altay, 2023-2024 futbol sezonunda ki kaderini Sakaryaspor’un ellerine bıraktı.

Hesap sorma maçı

Geliyor

Ligde kalma şansını mucizeye bırakan İzmir temsilcisi Altay, sahasında Sakaryaspor’a karşı 2-1 kaybettiği maçın rövanşına gelecek. Altay ile yapılan her maça final maçı gözü ile bakan Yeşil-Siyahlılar, ara vermeden yeni haftanın hazırlıklarına başladı.

 

Telafi

Ligde kalma mücadelesi veren Altay ile Ligi en az üçüncü olarak bitirmek isteyen Sakaryaspor arasında ki karşılaşma Pazar günü Saat 20.30’da oynanacak. Adana deplasmanında kaybettiği iki puanın telafisine çalışacak olan Sakaryaspor, haftaya kondisyon idmanı ile başladı.

 

Kimler

İzmir’de ki maçı Del Valle ve Murat Cem’in golleriyle 2-1 kazanan Yeşil-Siyahlılar, Atatürk stadında ki Rövanşa da yine bu ikili ile çıkacak. Takımı uyaran ve Altay’ın ipini çekme emrini verdiği söylenen Teknik Direktör Tuncay Şanlı’nın;” Herkes ektiğini biçecek” dediği belirtildi.

 

Tepkiler

Sakaryaspor’un Adana da ki mücadelesini beğenmeyen bazı taraftarlar da sosyal medya üzerinden tepki gösterdiler. Bir maçın diğerine tutmadığını söyleyen taraftarlar, Manisa maçında ki görüntü ile Adana maçında ki görüntünün birbiriyle alakası olmadığını iddia ettiler.

EditörEditör