GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2024 11:46

Hesaplar 7’de yedi için

Lig üçüncülüğünü, Altay galibiyeti ile teslim alan Sakaryaspor, bulunduğu yeri sonuna kadar korumak istiyor. Play-Off finaline direk katılmanın iyi olacağını söyleyen Tuncay Şanlı hata yapmamaları konusunda da takımı uyardı.

Hesaplar 7’de yedi için

Tamamı

Teknik Direktör Tuncay Şanlı, ligde kalan 7 maçın tamamına galibiyet parolasıyla hazırlanacaklarını söyledi. Futbolculara;” Bundan sonra ki süreçte yenilme lüksümüz yok” diye hatırlatmalarda bulunan genç hoca Şanlıurfa maçı ile 7 maçlık bir galibiyet serisi başlatacaklarını ifade etti.

 

Deplasman

Kalan 7 maçın dördünü deplasman da üçünü de kendi sahasında yapacak olan Yeşil-Siyahlılar, Deplasmanda yapacağı Şanlıurfa, Erzurumspor, Giresun ve Kocaeli maçlarına dörtte dört gözü ile bakarken, sahasında yapacağı Bolu, Keçiören ve Tuzlaspor maçlarından da 9 puan bekliyor.

 

Sıkıntılı

Ligde sıkıntılı bir sürece giren ve hazırlıklarını tüm maçlarını kazanmak üzere yapan Saryaspor, Şanlıurfa ile sahasında yaptığı karşılaşma 1-1 berabere kalmıştı. Şanlı’nın öğrencileri ligde kalmaya çalışan rakibi ile rövanş maçını 2 Nisan Salı günü deplasmanda yapacak.

EditörEditör