FUTBOL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 23:34

Hırvatlar yatıp kalkıp dua etsin! Livakovic olmasa maç ilk yarıda farka gidebilirdi

EURO 2024 Elemeleri 6. maçında A Milli Takım'ın Hırvatistan'a konuk olduğu maça damga vuran isim Dominik Livakovic oldu. Maçın ilk dakikalarında Barış Alper Yılmaz'ın şutunu kurtaran Livakovic, 9. ve 13. dakikalarda da Kerem'e geçit vermedi. Hırvat kaleci, 30. dakikada ise Barış Alper'in şutuna engel olamadı ve takımının ilk yarıda fark yemesini önlrdi.

Hırvatlar yatıp kalkıp dua etsin! Livakovic olmasa maç ilk yarıda farka gidebilirdi

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri 6. maçında Hırvatistan'a konuk oldu. Mücadeledeye damga vuran isim ise yaptığı net kurtarışlarla Hırvat kaleci Dominik Livakovic oldu.

Maçın henüz ilk dakikalarında Barış Alper Yılmaz'ın sert şutunda kalesinde devleşen Livakovic, gole izin vermedi.

 

9. dakikada gole yaklaştık. Sağ kanatta Ferdi'nin pasıyla buluşan Barış Alper ceza sahası dışındaki Kerem'e pası verdi. Kerem'in şutunu Dominik Livakovic kornere yolladı.

13. dakikada bir kez daha Kerem ile gole çok yaklaştık. Uğurcan'ın uzun pasında Kerem savunma arkasına sarktı ve karşı karşıya kaldı ancak Livakovic şutu kurtardı.

30. dakikada Salih Özcan'ın uzun pasına hareketlenen Barış Alper, Livakovic'i önde görüp aşırtmayı yolladı ve top ağlara gitti. İlk yarı 1-0 Türkiye'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

EditörEditör