GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 13:57

Hostes Kadına Akraba Tuzağı!

TV Sunucusu ve dayı, kabin memuruna intikam için akıl almaz bir plan yaptı! Polis soruşturması başlatıldı.

Hostes Kadına Akraba Tuzağı!

TV sunucusu ve dayı, miras meselesi yüzünden kabin memuru yeğenlerine hakaret edip tehditlerde bulundu. Ancak intikam almak için daha ileri bir adım attılar. İkili, kabin memuru genç kadının özel kayıtlarını pilot olan sevgilileri aracılığıyla paylaştı. Savcılığın tespitine göre, genç kadının özel hayatına dair bilgilere polis memurlarının eriştiği belirlendi. Bu durum üzerine polis, "görevi kötüye kullanma" suçundan polis memurlarına, dayı ve yengeye ise "azmettirme" suçundan soruşturma başlattı.

Akrabaları ilginç bir soruşturmanın tarafı yapan olay 2021 yılının nisan ayında yaşandı. İddiaya göre 30 yaşındaki kabin memuru Diba Z., pilot olan erkek arkadaşı Berk E. ile birlikte olduğu sırada Berk E.'nin sosyal medya hesabına sevgilisi aleyhine mesajlar gelmeye başladı. Mesajları atan Diba Z.'nin televizyon sunucusu yengesi Canan B.'ydi.

YEĞENİNİN ÖZEL BİLGİLERİNİ BULUP SEVGİLİSİNE ATTI

Aileler arasında tartışmalar vardı. Hatta 2022 yılında Diba Z.'nin İzmir'de yaşayan dayısı Cesur A. ile boşandığı eşi Canan B. yeğenine "hakaret" ve "tehdit" suçlarından hapis ve adli para cezası bile aldı. Genç kız annesiyle birlikte izini kaybettirmek için İstanbul'a taşınsa da iddiaya göre davanın olduğu dönem yengesi, "elim kolum seni işinden ettiririm, rezil ederim" tehditlerinde bulundu. Ve sonrasında da dediğini yaptı. Yeğeninin erkek arkadaşına, sevgilisinin olaylara karıştığını, GBT'sinin fotoğrafını, hastane kayıtları ve özel bilgilerini attı.Hostes kadına akraba tuzağı! Polislerden bilgi alıp sevgiliye sızdırdılar

SAVCILIK BAKANLIĞA YAZDI, POLİSLERİN SIZDIRDIĞINI BULDU

Yengesinin özel bilgilerini erkek arkadaşına gönderdiğini öğrenen Diba Z., İstanbul'a döndü. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Savcılık, Canan B. ve eski eşi Cesur A.'nın Diba Z. İle aralarında miras yüzünden anlaşmazlık olduğunu belirledi. İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yazı yazan savcılık, şüphelilerin Diba Z'nin özel hayatın gizliliği ile ilgili bilgilerine tanıdık bir kamu personeli aracılığı ile eriştiğinin anlaşıldığını, hangi memurun araştırma yaptığını sordu. Gelen yazı cevabında 2 polis memurunun genç kadının kimlik bilgilerine girerek araştırma yaptığı belirtildi.Hostes kadına akraba tuzağı! Polislerden bilgi alıp sevgiliye sızdırdılar

GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA VE AZMETTİRME SORUŞTURMASI

Dayı ve yengenin elde ettiği bilgilerde Diba Z.'nin hangi ilaçları kullandığı, hangi hastanede hangi bölümlerde tedavi gördüğü ve davalarına ilişkin tüm detaylarının olduğunu kaydeden savcılık, bu bilgileri polislerden alıp genç kadının erkek arkadaşına attıklarını ifade etti. Canan B. ve Cesur A.'nın polis memurlarını ikna edip azmettirdiğini, gizli kalması gereken bilgileri alıp paylaştıklarını belirten savcılık, polislerin de suç işlediklerini kaydetti. Canan ve Cesur çiftinin "görevi kötüye kullanmaya azmettirme", 2 polis memurunun da "görevi kötüye kullanma" suçlarını İzmir'de işlediklerini belirten savcılık dosyayı yetkisizlikle İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

EditörEditör