YEREL
Giriş Tarihi : 20-03-2023 13:23

Hüseyin Ekşi MHP’den Aday Adayı oldu

Sakarya'da başarılı siyasetçiler arasında yer alan Mali Müşavir Hüseyin Ekşi MHP’den Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Hüseyin Ekşi MHP’den Aday Adayı oldu

Kocaalili Mali Müşavir Hüseyin Ekşi Ankara'da başvurusunu partisinin genel merkezinde gerçekleştirdi. Ekşi adaylık hakkında yaptığı açıklamada Ülkemiz 14 Mayıs’ta tarihinin en önemli seçimlerinden birini yapacaktır. Seçim öncesinde teşkilatlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda mensubu olmaktan onur duyduğum MHP’den Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum. Niyetimiz hayır akıbetimiz hayır olsun inşallah.” dedi.

Hüseyin EKŞİ kimdir?

Mali Müşavir Hüseyin Ekşi 1983 Kocaali’nde doğdu. Kocaali Hürriyet İlköğretim Okulu’nda başladığı eğitimine Kocaali Abidin Serhoş Çok Programlı Lisesi’nde devam etti. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Türkiye Öğrenci Konseyleri Genel Başkan Yardımcılığı ve Başkanlık görevlerinde bulundu. Gazi Üniversitesi Senato ve Yönetim Kurul Üyeliği yaptı. Öğrenci Konseyi Fakülte Temsilciliği ve Kamu Yönetimi Araştırma Topluluğu Topluluk Başkanlığı görevinde bulundu. Meslek hayatında ise; Koop İş Sendikası Sendika Uzmanlığı, Kredi Yurtlar Kurumu Yönetim Memurluğu, Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişi ve Maliye Bakanlığı Denetim Kurulu Sakarya Denetim Daire Başkan Yardımcılığı yaptı. Sakarya’daki Sivil toplum kuruluşları olan Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Sakaryaspor Mali Danışmanlığı ve Denetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunuyor. Evli ve 3 çocuk babası.

EditörEditör