YEREL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 17:01

Hüseyin Koşunda, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi

Sakarya'nın tanınmış iş insanı Hüseyin Koşunda, bir süredir yaşadığı rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Koşunda'nın cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Bakkallar'daki Kavaklı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Serdivan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hüseyin Koşunda, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi

Koşunda'nın cenaze törenine, eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ile ailenin yakınları, sevenleri ve cami cemaati katıldı.

Cenaze töreninde konuşan eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Hüseyin Koşunda'nın çok değerli bir insan olduğunu belirterek, "Sakarya'da iş dünyasının önemli isimlerinden biriydi. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum" dedi.

8Bea7Cf0 9D8F 4893 B58D 1F9Dfcda277B

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu da, Hüseyin Koşunda'nın Sakarya'nın sevilen bir insanı olduğunu belirterek, "Merhumun mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Koşunda, 1933 yılında Sakarya'da doğdu. İş hayatına erken yaşlarda atıldı. Uzun yıllar akaryakıt sektöründe faaliyet gösterdi. Evli ve 5 çocuk babasıydı.

Koşunda'nın cenazesi, Serdivan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AdminAdmin