SPOR
Giriş Tarihi : 06-04-2024 15:40

İdris Caymaz'dan taraftara çağrı

Cevat Ekşi yönetiminde başkan yardımcılığı görevini yapan isimlerden biri olan ve Sakaryaspor'un başarısı için maddi-manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan İdris Caymaz, Play-Off yolunda büyük önem taşıyan Boluspor maçına tüm taraftarları davet etti.

İdris Caymaz'dan taraftara çağrı

Trendyol 1.Lig'de iyi bir sezon yaşayan ve averajla altıncı sırada bulunan Sakaryaspor, Play-Off yolunda bugün çok kritik bir maça çıkacak. Sakaryaspor'un Play-Off hedefinden uzaklaşmaması açısından bugünkü maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Yeşil siyahlı ekip 47 puan ve averajla 6'ıncı bulunuyor. Yine kendisi gibi Play-Off mücadelesi veren rakibi Boluspor ise 43 puan ve averajla 9'uncu sırada  sırada yer alıyor. Sakaryaspor'a gönül veren taraftarların akın etmesi beklenen zorlu karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. İftar sonrası maçın başlayacak olmasına rağmen Yeşil siyahlı taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

BAŞKA SAKARYASPOR YOK

Kritik maç öncesi Halk 54 Spor Müdürü Kadir Şirin'e özel açıklama yapan Cevat Ekşi döneminin iz bırakan önemli isimlerinden biri olan İdriz Caymaz, “Bugün çok önemli bir gün. Play-Off iddiamızı devam ettirmemiz açısından Boluspor maçını kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Yeşil siyahlı renklere gönül veren herkes tribünde yerini almalı ve takımlarını desteklemeli. Başka Sakaryaspor yok. Bu şehrin markası takımımıza herkesin destek olması ve yanında olması gerekir. Büyük Sakaryaspor taraftarına bugün çok büyük iş düşecek. Takımımız açısından son derece önemli bir maç. Kritik bir maç olduğu için tüm Sakaryalı vatandaşlarımızın takımımızı desteklemesi gerekiyor.” dedi.

AdminAdmin