EKONOMİ
Giriş Tarihi : 24-10-2022 11:50   Güncelleme : 24-10-2022 11:50

İhanetlerine Almanya'da devam ettiler: PKK ve FETÖ Köln'de birbirine girdi!

Haber 7 - Almanya'nın Köln kentinde sözde 'Türkiye'de insan hakkı ihlalleri' konulu bir konferans düzenledi. Etkinlikte baş konuk Türkiye Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve FETÖ yandaşı Melek Çetinkaya konuşma yaptı.

İhanetlerine Almanya'da devam ettiler: PKK ve FETÖ Köln'de birbirine girdi!

Almanya yine terör örgütü yandaşlarının buluşma noktası oldu. Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinin Köln şehrinde sözde "Türkiye’de insan hakları ihlalleri" adlı konferans düzenlendi.

HDP'li Sibel Yiğitalp, FETÖ terör örgütü yandaşı Melek Çetinkaya ve Türkiye karşıtı programlarda ön sıralarda yer alan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı konuşmacı olarak katıldı. 

Belediye destekli üç günlük etkinlikte başrol Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) kimyasal silah iftirası atan Türkiye Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya verildi.

Katılımcılar Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

CHP'Lİ TANRIKULU LİSTEDEYDİ

16 eylem ve etkinliğe katıldığı gerekçesiyle 4 ayrı suçtan 10 yıldan 26 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan HDP Diyarbakır eski Milletvekili Sibel Yiğitalp ile İnsan Hakları Derneği İstanbul Şube Başkanı Gülseren Yoleri de katıldığı programda, Türkiye'ye kin kusuldu. Programa alınan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ise salonda yer almadı.

FİNCANCI VAZGEÇMEYECEKMİŞ

Programda Fincancı'ya, bir PKK yandaşı, iktidarı devirmek için Avrupa'daki kurumlarla görüşmeler olup olmadığını, tedbirler alınıp alınmadığını sordu.

Fincancı soruya, "Biz zaten insan hakları örgütleri olarak düzenli şekilde raporlar yayınlıyoruz. Hem de uluslararası anlamda bu raporların görünür olması için elimizden geleni yapıyoruz. Seçimlerde pek çok olasılık var. Türkiye için ama biz iyisinin olması için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz" cevabını verdi.

AdminAdmin