YEREL
Giriş Tarihi : 07-04-2026 13:46

İl Emniyet Müdürü Saka’dan SGB’ye ziyaret

Sakarya İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Sakarya Gazeteciler Birliği’ne (SGB) iade-i ziyarette bulundu. SGB Başkanı N. Müjdat Çetin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Saka, basın mensuplarıyla bir süre sohbet ederek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Saka’dan SGB’ye ziyaret

Ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Saka, Sakarya’da huzur ve güvenliğin sağlanması adına emniyet teşkilatının gece gündüz demeden görev yaptığını belirtti. Kent genelinde suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla hareket ettiklerini ifade eden Saka, toplumun tüm kesimleriyle iş birliği içinde olmanın önemine dikkat çekti.

Basının kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasında önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Saka, gazetecilerle kurulan sağlıklı iletişimin büyük değer taşıdığını dile getirdi.

Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı N. Müjdat Çetin ise İl Emniyet Müdürü Saka nezdinde tüm teşkilatın Polis Haftası’nı kutladıklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çetin, emniyet teşkilatının şehirdeki huzur ve güven ortamına sağladığı katkının önemli olduğunu belirterek, basın mensupları olarak kamu yararı doğrultusunda görevlerini sürdürdüklerini kaydetti.

Ziyarette ayrıca yönetim kurulu üyeleri Arda Aydıntepe, Betül Balcı, Ali Fikri Aşık, Mehmet Karakaş ve Serkan Ok da yer aldı.

AdminAdmin