GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 00:23

İlişkisine tepki gösteren annesini öldürüp bazanın altına koymuş

Çankırı'da 2 gün boyunca kayıp olarak aranan ve polis ekipleri tarafından evindeki bazanın altında ölü olarak bulunan kadının, 17 yaşındaki kızı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kızın, erkek arkadaşı ile olan ilişkisine karşı çıktığı için annesini öldürdüğü öğrenildi.

İlişkisine tepki gösteren annesini öldürüp bazanın altına koymuş

Çankırı’da 17 yaşındaki kız, annesini sevgilisiyle tartıştığı için öldürdü. Kız ve sevgilisi tutuklandı. Olay, Çankırı’nın Fatih Mahallesi’nde 8 Kasım’da yaşandı. 2 gündür haber alınamayan Ayşe Doğan (48), yakınları tarafından polise bildirildi. Polis ekipleri, Doğan’ın evinde yaptıkları aramada kadının cesedini bazanın altında buldu. Kadının cenazesi, otopsi ve cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı’nda defnedildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, Doğan’ın eşi T.D., oğlu E.D., kızı E.N.D. (17) ve kızının sevgilisi M.E.K.'yi gözaltına aldı. Gözaltındaki şüphelilerden E.N.D., annesini sevgilisiyle olan ilişkisine karşı çıktığı için öldürdüğünü itiraf etti. E.N.D. ve sevgilisi M.E.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Doğan’ın eşi T.D. ve oğlu E.D.'nin ise gözaltı işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, Ayşe Doğan’ın kaybolduktan sonra ailesi tarafından sosyal medyada “kayıp” ilanları paylaşıldığı ortaya çıktı. Paylaşımda, “6 Kasım 2023 tarihinden beri annemiz Ayşe Doğan’dan haber alamıyoruz. Gören, duyan kim var ise aşağındaki irtibat numaraları ile iletişime geçebilirler” denildi.

EditörEditör