SİYASET
Giriş Tarihi : 08-08-2023 17:38

İmamoğlu kameralar karşısında Kılıçdaroğlu'nu aradı: Cebinizi aradım cevap vermediniz

İBB Başkanı İmamoğlu, Tunceli ziyaretinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu kameralar karşısında telefonla aradı. "Genel başkanım cebinizi aradım ama cevap vermedi. Evinizin numarasını da çevirdim valla." diyen İmamoğlu'nun, Kılıçdaroğlu ile konuşması gündem oldu.

İmamoğlu kameralar karşısında Kılıçdaroğlu'nu aradı: Cebinizi aradım cevap vermediniz

Seçimlerden bu yana CHP'de iç karışıklıklar bitmezken, Kılıçdaroğlu'na yönelik 'değişim' çağrılarını başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hamleleri gündemden düşmüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı kazan kaldıran İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Tunceli'ye gitti. Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de ziyaretlerini gerçekleştiren İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun anne ve babasının adının verildiği "Yemuş ve Kamer Kılıçdaroğlu Konukevi"nin açılış programına katıldı.

Gazetecilerin karşısında beklenmedik bir harekette bulunan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak bir görüşme gerçekleştirdi. O anlar sosyal medyada viral oldu.

İmamoğlu, görüşme sırasında Kılıçdaroğlu’na, “Genel başkanım cebinizi aradım ama cevap vermedi. Evinizin numarasını da çevirdim valla. Tunceli'deyiz, memnunuz burada ziyaretlerimizi yapıyoruz. Nazimiye'de bir konukevi yapmıştık biliyorsunuz. Orayı ziyaret edeceğiz. Sonra dönüş yapacağız. Bu benim dördüncü gelişim. Zaten çok seviyorum.” dedi.

“BUNA ASLA MÜSAADE ETMEMEMİZ LAZIM”

İmamoğlu, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Türkiye'nin insanları ve gelenekleriyle çok güzel bir ülke olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan İmamoğlu, "Toplumu ayrıştırmanın belki de en zor olduğu topraklarda yaşayan milletiz. Ama ne yazık ki dönem dönem milletimizi ayrıştırmayı kendine gelenek edinmiş insanların bazen kurbanı oluyoruz. Buna asla müsaade etmememiz lazım." dedi.

AdminAdmin