GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-02-2024 16:37

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Sert Tepki: 'Bile İsteye Yardım Etmediğinin İfadesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'daki açıklamalarına sert bir tepki gösterdi. Erdoğan'ın "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez" sözlerine Imamoğlu, "Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi" diyerek karşı çıktı. Seçime yaklaşırken, Imamoğlu'nun bu sert tepkisi, siyasi arenada yeni bir gerginlik yaratırken, milletin bu tavrı nasıl karşılayacağı merak konusu oldu.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Sert Tepki: 'Bile İsteye Yardım Etmediğinin İfadesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay çıkışına sert bir tepki gösterdi. Erdoğan'ın, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez" sözlerine Imamoğlu, "Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi" diyerek karşı çıktı.

Imamoğlu, sözlerini, "Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değil, tıbbın konusu bu ifadeler. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum" şeklinde sert bir dille değerlendirdi. Ayrıca, "Erdoğan analize muhtaçtır" diyen Imamoğlu, "Milletin efendi olduğunu bunlar öğrenecek 31 Mart'ta. Bu tehdidi milletimiz yutmaz. Bu millet bu tehdidin cevabını öyle bir verir ki… Bu tehdidinizin karşılığı milyonlar olacak göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

EditörEditör