GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-09-2022 11:20   Güncelleme : 16-09-2022 11:20

İrfan Değirmenci'den Halk TV'ye 5 kez program durdurma cezası veren RTÜK'e bantlı tepki

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) Halk TV'ye 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uygulamasını protesto eden Halk TV sunucusu İrfan Değirmenci, akşam haberlerinde izleyicinin karşısına ağzında bantla çıktı.

İrfan Değirmenci'den Halk TV'ye 5 kez program durdurma cezası veren RTÜK'e bantlı tepki

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Halk TV'ye yaptırım uyguladı. RTÜK'ün açıklamasına göre, bugün yapılan toplantıda, Halk TV'de yayımlanan "Sözüm Var" ve "Medya Mahallesi" programlarına ilişkin izleme uzmanlarının raporları görüşüldü.

5 KEZ PROGRAM DURDURMA VE PARA CEZASI

İlgili yayınlarda "bir terör örgütü üyesinin sivil bir mağdur gibi gösterilmesi" ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "aranıyor" ifadesiyle siyah beyaz fotoğrafının ekranda yer alması nedeniyle Halk TV'ye 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası verildi.

İRFAN DEĞİRMENCİ, AĞZINDA BANTLA YAYINA ÇIKTI

Halk TV sunucusu İrfan Değirmenci, RTÜK'ün Halk TV'ye para ve "Sözüm Var" isimli programa 5 kez program durdurma cezası vermesini protesto etti. Akşam haberlerine ağzı bantlı şekilde çıkan Değirmenci, "Ağzımızı bantlasalar, elimizi kolumuzu bağlasalar, anlatacaklarımızı bir şekilde anlatmaya devam ediyoruz" dedi.

AdminAdmin