SİYASET
Giriş Tarihi : 16-01-2024 12:55

İrfan Püsküllü, BBP'den aday olacağını açıkladı

Hendek Belediye Başkan adayı olmak için AK Parti Sakarya il başkan yardımcılığı görevinden istifa eden İrfan Püsküllü, Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) seçime gireceğini açıkladı. Püsküllü, yarın Ankara'da BBP merkezinde rozet takacağını, Cuma günü ise resmi açıklamanın yapılacağını belirtti.

İrfan Püsküllü, BBP'den aday olacağını açıkladı

31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde AK Parti'deki görevinden istifa eden ve Hendek’ten belediye başkan adayı olmak isteyen İrfan Püsküllü, Hendek'teki bir restaurantta ilçedeki yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İrfan Püsküllü'den NetGaste'ye özel açıklamalar! Hangi Partiden Aday  Olacak? - NetGaste

2024 yerel seçimlerinde Hendek Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Püsküllü,Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) seçime gireceğini, yarın Ankara'da BBP merkezinde rozet takacağını ve Cuma günü ise resmi açıklamanın yapılacağını belirtti.

"Yarışta ben de varım" diyen Püsküllü, "Hendek’imizi olduğu yerde değil daha geride olduğunu düşünüyoruz biz Hendek’imizi daha yukarı çıkarabiliriz, daha güzelini yapabiliriz, Hendek’imizi bulunduğu yerden daha yukarı çıkartmak için böyle bir karar aldık" diye konuştu.

İstifa sonrası Püsküllü'den ilk açıklama - Sakarya Yenihaber

AdminAdmin