SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 14:59

Işıksu: Adapazarı'na Aşkla Hizmete Devam!

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, mahalle buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Işıksu, Tekeler, Sakarya ve Ozanlar mahallelerinde yaptığı konuşmada, "Kader, gayrete aşıktır. Milletimizin teveccühüne layık olmak için gayretle çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz ve Adapazarı'mıza aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Işıksu: Adapazarı'na Aşkla Hizmete Devam!

Işıksu: Adapazarı'na Aşkla Hizmete Devam!

Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, mahalle buluşmaları kapsamında Tekeler, Sakarya ve Ozanlar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Işıksu Adapazarı’na Aşkla Hizmete Devam8

Işıksu, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Kader, gayrete aşıktır. Milletimizin teveccühüne layık olmak için gayretle çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz ve Adapazarı'mıza aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz."

Işıksu, konuşmasında Mahallemi Güzelleştiriyorum Projesi kapsamında 740 sokak ve caddeye yapılan çalışmalardan, Tarihi Millet Hamamı'nın Mutfak Sanatları Müzesine dönüştürülmesi projesinden ve diğer hizmetlerden bahsetti.

Işıksu Adapazarı’na Aşkla Hizmete Devam7

AK Parti Sakarya Milletvekilleri Murat Kaya ve Ertuğrul Kocacık da mahalle buluşmasına katılarak Işıksu'ya destek verdi.

Kaya, "Mutlu Başkanımızın arkasındayız. Cumhur İttifakı bayrağını göndere çekmek için çok çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kocacık ise "Cumhur İttifakı olarak 16 ilçede, büyükşehirde, 671 mahallemizde zafer kazanacak ve 17-0 yapacağız." ifadelerini kullandı.

Işıksu Adapazarı’na Aşkla Hizmete Devam5

EditörEditör