SİYASET
Giriş Tarihi : 07-02-2024 16:07

Işıksu Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Adapazarı'nda hemşehrileriyle bir araya geldiği bereketli bir gün geçirdi. Yoğun bir program gerçekleştiren Işıksu, şehit yakınları ve gazilerle buluştu, depremzede aileleri ziyaret etti, esnaflarla bir araya geldi ve hemşehrilerine kandil ikramında bulundu.

 Işıksu Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Adapazarı'nda hemşehrileriyle bir araya geldiği bereketli bir gün geçirdi. Sabah namazı sonrası Kızılay programı ile başlayan ve akşam Miraç Kandili programı ile tamamlanan programlarda Işıksu'ya AK Parti teşkilatı ve Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar da eşlik etti.

Yoğun bir program gerçekleştiren Işıksu, şehit yakınları ve gazilerle buluştu, depremzede aileleri ziyaret etti, esnaflarla bir araya geldi ve hemşehrilerine kandil ikramında bulundu.

Thumbnail Foto (18)

Günün programlarını değerlendiren Işıksu, "Birlikte bereket var" dedi ve şunları kaydetti:

"Hamdolsun, birlikte bereket var. Sabah Yeni Camii'nde Kızılay programı hemen ardından Belediyemizde misafirlerimiz, Adapazarı Kaymakamımız Oktay Kaya ve İlçe Müdürlerimizi ziyaret ettiğimiz bereketli günde çok kıymetli şehit yakınlarımız ve gazilerimizle buluştuk; depremzede kardeşlerimizi hanelerinde ziyaret ettik; AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Ertuğrul Kocacık, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanımız Yunus Tever, İlçe Başkanımız Samet Çağlayan ve MHP İlçe Başkanımız Recep Usta ile birlikte hemşehrilerimize kandil vesilesiyle ikramda bulunduk, esnafımızı dükkanlarında ziyaret ettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Miraç gecemizin bereketini yaşamayı, birbirimize daha sıkı kenetlenerek şehrimize hayırlı hizmetlerimizi sürdürebilmeyi bizlere nasip eylesin. Hep birlikte gayrete, çalışmaya, başarıya ve berekete devam. Adapazarı için yola devam."

Thumbnail Foto (11)-1

Işıksu hangi programlara katıldı?

  • Yeni Camii'nde Kızılay programı
  • Belediyeyi ziyaret ve Kaymakam Oktay Kaya ile görüşme
  • Şehit yakınları ve gazilerle buluşma
  • Depremzede aileleri ziyareti
  • Esnaf ziyareti
  • Kandil ikramı

Işıksu, programlarında hangi mesajları verdi?

  • Birlikte bereket var.
  • Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.
  • Hep birlikte gayrete, çalışmaya, başarıya ve berekete devam.
  • Adapazarı için yola devam.
EditörEditör