SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:33

Işıksu, Sahurda AK Parti Teşkilatını Ağırladı: "Birlikteliğimiz Hep Olacak"

Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifaki Başkan Adayı Mutlu Işıksu, 7/24 devam eden seçim çalışmalarına ara vermeden, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatını sahurda ağırladı. Yoğun katılımın gerçekleştiği sahurda, Işıksu teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Işıksu, Sahurda AK Parti Teşkilatını Ağırladı:

Adapazarı'nda seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Başkan Işıksu, AK Parti teşkilatı ile bir araya gelerek sahurda buluştu. Kalabalık bir katılımın gerçekleştiği programda, Işıksu ve teşkilat mensupları birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Işıksu: "Herkesin Belediye Başkanı Olmaya Çalışıyoruz"

Sahurda yaptığı konuşmada Işıksu, "Birlik ve beraberlik içerisinde sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Sahur sofraları bizim birliğimizi daim kılsın. Biz büyük ve güzel bir aileyiz. Bizim ailemizde sevgi, saygı, hoşgörü var. Adapazarı Belediyesi olarak, ilçe teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla güzel bir dönemi yaşıyoruz. Siyaset açısından partimize, belediye başkanı olarak tüm şehrimize hizmet ediyoruz. Biz herkesin belediye başkanıyız. Çok çalıştık. Herkesin gıpta ile baktığı bir belde olduk." dedi.

Whatsapp Görsel 2024 03 30 Saat 03.29.03 79Accdc4

"Sandıklarda Bir Tane Eksiğimiz Olmamalı"

Pazar günü yapılacak olan seçimlere vurgu yapan Işıksu, "Sandıklarda bir tane eksiğimiz olmamalı. Seçim sandıkta kazanılır. Bu seçimi sandıkta kazanacağız. Bizim derdimiz sadece seçimi kazanmak değil ki. Biz bir tane daha fazla oy alabiliyorsak ne mutlu bize. Hep birlikte güzel bir ekip olduk. Birlikteliğimiz daim olsun. Biz böyle birlik beraberlik içinde olursak önümüzde kimse duramaz. AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatında tam bir aile ortamı var. Belediye Başkanı olduğum sürece İlçe Yönetiminin ile her zaman yanında olacağım. Birlikteliğimiz hep olacak" diye konuştu.

Işıksu'dan Teşekkür

31 Mart seçimlerinin hem Adapazarı Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi açısından mutlu bir gece olmasını dilediklerini vurgulayan Işıksu, "Mahallelere bizden başka kimse gitmedi. Seçimler yokken bile hep mahallelerdeydik ve halkımızla her daim iç içe olduk. Dertleriyle dertlendik, sevinçlerine ortak olduk. Her mahallemiz, her sokağımız hepsinden de önemlisi her vatandağımız bizim için çok önemli ve değerli. Güzel bir seçim günü bizleri bekliyor. Çok güzel bir süreç yönettik hep birlikte. Katılımlarından ötürü tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Allah, tuttuğumuz oruçları ve tüm ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah" ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Whatsapp Görsel 2024 03 30 Saat 03.29.03 F3118E72

EditörEditör