GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2024 12:47

Işıksu Yenikent'te kapı kapı dolaştı

Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Gönül gönüle, her zaman, her yerde milletimizleyiz. Gözbebeğimiz Yenikent'te, Korucuk ve 15 Temmuz Camili Mahallelerimizin ardından Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte Karaman mahallemizde kapı kapı dolaştık, yüzlerce zile bastık, binlerce hemşehrimizle buluştuk. Ramazan-ı Şerif'in rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.” dedi.

Işıksu Yenikent'te kapı kapı dolaştı

Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Işıksu’ya Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, Cumhur İttfakı teşkilatları ve meclis üyesi adayları da eşlik ediyor. Başkan Mutlu Işıksu, Yenikent Bölgesi’nde Korucuk ve 15 Temmuz Camili mahallelerinden sonra son olarak Karaman mahallesindeydi. Vatandaşlarla sohbet eden Işıksu, çat kapı hane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Programı değerlendiren Işıksu, “Birlikte bereket var. Gönül gönüle, her zaman, her yerde milletimizleyiz. Gözbebeğimiz Yenikent'te, Korucuk ve 15 Temmuz Camili Mahallelerimizin ardından Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte Karaman mahallemizde kapı kapı dolaştık, yüzlerce zile bastık, binlerce hemşehrimizle buluştuk, Ramazan ayını tebrik ederek imsakiye hediyemizi takdim ettik. Gönlünü açan, teveccüh gösteren herkese kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ramazan-ı Şerif'in rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun. İnancımız tam, Adapazarı için yola devam.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Karaman Mahallemizde de hamdolsun ayak basmadık yer bırakmamak için gayretle çalıştık ve mahalli idareler seçimlerinde güven ve istikrarın devamı ve yeni bir zafer daha kazanmak için kıymetli hemşehrilerimizin dua ve desteklerini talep ettik. İnancımız tam, Adapazarı’mıza daha güzel yarınlara hep birlikte ulaştırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta ise “Adapazarı’mızda Cumhur İttifakının çok güzel birliği ve beraberliği var. Hep beraber sahadayız. Mutlu Başkanımız ve Samet Başkanımızla, meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla gayretli bir çalışma içerisindeyiz. Karaman mahallemizde de hemşehrilerimizle birlikte olduk. Ramazan ayını tebrik ettik. Seçimlerde inşaallah zafer Cumhur İttifakı kadrolarının olacaktır” dedi.

Thumbnail Karaman (8)Thumbnail Karaman (7)Thumbnail Karaman (5)Thumbnail Karaman (3)Thumbnail Karaman (2)

EditörEditör