SPOR
Giriş Tarihi : 07-01-2024 19:47

İsmail Kartal: Takımın performansı, enerjisi ve kazanma isteği beni çok mutlu etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda İstanbulspor'u 5-1 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İsmail Kartal: Takımın performansı, enerjisi ve kazanma isteği beni çok mutlu etti

Kartal, "Bugün buraya kazanmaya gelmiştik. Maça iyi başladık. Cengiz'in golünden önce de bir iki tane net pozisyonumuz vardı. Cengiz'in golü bize moral verdi. Yediğimiz golle maç 1-1'e geldi ama hemen buna cevap verdik. Oyunun başından sonuna kadar kazanma isteği ve enerjimiz çok güzeldi" dedi.

Teknik direktör, takımın enerjisine dikkat çekerek, "Bunun yanı sıra daha kontrollü, birazcık daha topun bizde kalmasını sağlayarak oynayabilirdik. Oyun zaman zaman git gele dönüştü. Dönen toplarda rakibe pozisyon verdik. Normalde biz rakiplere bu kadar pozisyon vermiyorduk. Maçı analiz edeceğiz, oyuncularımızla konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Kartal, takımın performansından memnun olduğunu belirterek, "Sonuçta 5-1 kazandık ve haklı bir galibiyet elde ettik. Takımın performansı, enerjisi, kazanma isteği ve coşkusu beni çok mutlu etti. Kaçan penaltı, direkten dönen top ve kaçırdığımız pozisyonlar...Tartışılan bir iki penaltı pozisyonumuz var. 3 puan aldık. Çarşamba günü Konya ile oynayacağımız maça yarından itibaren başlayacağız" dedi.

Üçüncü kez elde edilen beş gollü galibiyet için Kartal, "Sürekli çalışıyoruz. Kazanmaya odaklı bir takımız. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kazanmanız gerekiyorsa güçlü bir oyununuz olması lazım. Kazanmanın yolları da gol atmaktan geçer. Bunun içinde sürekli hücum opsiyonları çalışıyoruz. Kendimizi geliştiriyoruz. Hatta bu hafta da çalışmalarımıza iki yeni opsiyon ilave ettik. Bu sezon sonuna kadar bu şekilde devam edecek" diyerek sözlerini noktaladı.

EditörEditör