GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 13:42

İspanya’da LGBT Lobisinin Pedofili Skandalı!

İspanya'da kaydedilen görüntüler, LGBT sapkınlığının geldiği son noktayı gözler önüne serdi.

İspanya’da LGBT Lobisinin Pedofili Skandalı!

Küresel sermayenin güçlü desteğiyle ilerleyen LGBT hareketi, sosyal medya ve dijital platformlarda pedofilinin normalleştirilmesine yönelik çabalarını arttırarak Batı dünyasında büyük etki yaratıyor. LGBT lobisinin eylemleri, toplumları adeta ele geçirirken, pedofiliyi LGBT üzerinden yayma çabaları endişe verici boyutlara ulaşıyor.

LGBT Lobisi İlkokul Çağındaki Çocukları Hedef Alıyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde özellikle ilkokul çağındaki çocukları hedef alan LGBT lobisi, son zamanlarda akılalmaz pedofili festivalleri düzenleyerek kamuoyunu şoke ediyor. Bu festivaller, ilkokulların içine kadar girerek çocukları propaganda aracı olarak kullanıyor ve pedofili terörüne açık destek veriyor. Bu skandal eylemler, toplumda büyük tartışmalara yol açıyor.

KÜÇÜK KIZ ÇOCUKLARINI SOKAKLARA DOLAŞTIRDILAR

Bu kez İspanya'da kaydedilen görüntüler, tehlikenin ne denli büyük olduğunu kanıtladı. İspanya'nın Torrevieja şehrinde düzenlenen bir "karnaval"da kan donduran kareler yakalandı. Şehirde her yıl düzenlendiği söylenen, sözde siyasi eleştiri yapmayı hedeflenen karnavalda pedofili skandalı yaşandı.

JARTİYER GİYDİRİLİP DANS ETTİRİLDİLER

Cinsel obje olarak gösterilen küçük çocuklara jartiyer giydirilerek dans ettirildi. Sözde hiciv amacı taşıyan geçitte küçük çocuklar, tüm şehrin ve kameraların gözleri önünde cinsel obje olarak sunuldu.Bu sırada LGBT bayrağı da taşıttırılan küçük çocukların istismar edildiği bu görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.Kaydedilen görüntülerde küçük çocukları organize ettiği görülen bir "öğretmen"in, küçük çocukların ağızlarına bir şey verdiği de gözlerden kaçmadı. Skandal görüntülerin tepki çekmesinin ardından LGBT lobisinden resmi bir açıklama gelmezken cinsel obje kostümlerine gelecek açıklama merak konusu oldu.

EditörEditör