Asayiş
Giriş Tarihi : 27-02-2024 10:56

İstanbul'da Taksi Şoförü Yolcuları Otobanın Ortasında İndirmek İstedi!

İstanbul'da iki genç, gece saatlerinde bir taksiye bindi. Taksimetrenin açılmadığını fark eden gençler durumu sürücüye bildirince olay çıktı.

İstanbul'da Taksi Şoförü Yolcuları Otobanın Ortasında İndirmek İstedi!

Taksi şoförü önce "Ben sizi aşağı indiriyorum. Otobanın ortasında inin" diyerek tehdit etti, sonra da video kaydına alındığını fark ederek "Tamam indirmiyorum. Şu an videoya çekiyorsun. Beni hapse atarlar" dedi.

Olay:

İki genç, gece saatlerinde bir taksiye bindi. Bir süre sonra taksimetrenin açılmadığını fark eden gençler durumu sürücüye bildirdi.Taksi sürücüsü önce taksimetreyi açmayı unuttuğunu ve köprü başına geldiğinde açacağını söyledi. Yolcular, taksimetrenin açılmamasına tepki gösterince sürücü "Belki bana 100 lira fazla söyleyeceksin" dedi. Sürücü daha sonra "Ben sizi aşağı indiriyorum. Otobanın ortasında inin" diyerek gençleri indirmek istedi. Video kaydına alındığını fark eden sürücü "Tamam indirmiyorum. Şu an videoya çekiyorsun. Beni hapse atarlar" dedi. Yolcular "Sen bizi indiremezsin, götürmek zorundasın. Madem böyle korkuların var, taksimetreyi neden açmıyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul’da taksici yolcu kavgası: Otobanın ortasında inin!

EditörEditör