GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2023 14:23

İstinat duvarı bankta oturan çocukların üzerine yıkıldı! 6 yaşındaki Mihriban hayatını kaybetti

Antalya'da bir grup ilkokul öğrencisi, okuldan çıktıktan sonra bir bankta oturdu. Bir süre sonra 4 arkadaşın üzerine yaklaşık 5 metre yükseklikteki istinat duvarı yıkıldı, 2 çocuk göçük altında kaldı. Çocuklardan biri olayı hafif sıyrıklarla atlatırken, 6 yaşındaki Mihriban K. hayatını kaybetti.

İstinat duvarı bankta oturan çocukların üzerine yıkıldı! 6 yaşındaki Mihriban hayatını kaybetti

Antalya'nın Finike ilçesinde istinat duvarı bankta oturan 4 çocuğun üzerine yıkıldı. Göçükte kalan 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 1'i yaralandı, diğer 2'si ise duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

2 ÇOCUK GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Dün saat 16.00 sıralarında Gökbük Mahallesi'nde, ilkokul öğrencileri S.C.B., Mihriban K. ve 2 arkadaşı okuldan çıktıktan sonra çay kenarındaki bir eve ait istinat duvarının yanındaki bankta oturdu. Bir süre sonra 4 arkadaşın üzerine yaklaşık 5 metre yükseklikteki istinat duvarı yıkıldı. Feci olayda S.C.B. (6) ve Mihriban K. (6) göçük altında kalırken, diğer çocuklar yıkılmayı fark edip kaçarak kurtulmayı başardı.

Antalya'da istinat duvarı çöktü: 1 çocuk hayatını kaybetti

2 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU GÖÇÜKTEN ÇIKARILDILAR

Ekipler 2 saatte çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler göçük altındaki iki çocuğu yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonucu çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

BİR KIZ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuklardan 6 yaşındaki Mihriban K., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi yapılan diğer yaralı S.C.B.'nin ise hafif sıyrıklarla olayı atlattığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, küçük kızın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DUVARIN YIKILMA ANI KAMERADA

Öte yandan, olay anıysa güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde çocukların bankta oturduğu sırada istinat duvarının bir anda yıkılması, iki çocuğun göçük altında kalması, diğer çocukların ise kurtulma anları yer aldı. Kaçan çocukların akabinde tekrar gelerek arkadaşlarını kurtarmaya çalışması da görüntülere yansıdı.

AdminAdmin