SİYASET
Giriş Tarihi : 16-08-2022 15:08

İYİ Parti Adapazarı teşkilatı eski Hendek Caddesinde

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı tüm ilçeyi adım adım gezmeye devam ediyor. İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Eski Hendek caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla buluştular. Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden İYİ Parti teşkilatı genel ve yerel anlamda şikayetleri dinlediler.

İYİ Parti Adapazarı teşkilatı eski Hendek Caddesinde

"Sürekli halkın içindeyiz"

 

Ziyaret hakkında açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: "Yöneticilerimiz ile birlikte saha çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Çok şükür ilçemizde ayak basmadığımız, el sıkmadığınız yer kalmadı. Artık birçok yerde 2. ve 3. turu atıyoruz. Genel Başkanımızın siyaset anlayışında olduğu gibi bizlerde sürekli halkın içindeyiz. Bu durumdan hemşehrilerimizinde memnun olduğunu ve partimize yoğun teveccüh gösterdiğini memnuniyetle görmekteyiz" diye belirtti.

 

"Az kaldı, biraz daha sabır"

 

Dokumacı: "son olarak şehrimizin en eski merkezlerinden Eski Hendek caddesindeki hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Ekonomik sorunlar artık kronikleşmiş durumda. Esnaflarımızın dükkanlarının bir çoğunda lambalar yanmıyor, karanlıkta oturuyorlar. Zorunlu ihtiyaç olan elektriğe yapılan zamlar insanları zor duruma düşürmektedir. Kiradan çok gelen elektrik faturalarına dur denmesi gerekiyor. Yine diğer bir şikayette Zorunlu Trafik Sigortalarındaki büyük artış, neredeyse iki üç sene önceki kasko bedeli gibi  çıkan fiyatlar araç sahibi hemşehrilerimizi kara kara düşündürüyor. Özellikle zorunlu olan bu tip ihtiyaçlarla ilgili gerekli önlemler alınıp, vatandaşın üstündeki yük azaltılmalıdır diyeceğiz ama nafile. Onun için hemşehrilerimize az kaldı biraz daha sabır diyoruz" dedi.

AdminAdmin