YEREL
Giriş Tarihi : 16-11-2023 10:37

İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Ahmet Uçak, bu sözlerle görevine başladı

İYİ Parti İl Başkanı Serdip Dokumacı'nın istifası sonrası il başkanlığına atanan Ahmet Uçak, görevine başladı. Geçtiğimiz gün Ankara'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelen Uçak, "Liderimizin de bizlerden aldığı sözle tüm amacımız önümüzdeki seçimde partimizi Sakarya’da ve ilçelerimizde birinci parti yapıp belediyelerimizi hizmet anlayışıyla yönetmek olacaktır." dedi.

İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Ahmet Uçak, bu sözlerle görevine başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır arasındaki gerginlik ve bu gerginlikle birlikte yaşanan deprem sonrasında Genel Merkez'den gelen talep üzerine görevinden istifa eden Serdip Dokumacı'nın yerine Serdivan İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ahmet Uçak, partinin yeni İl Başkanı olarak atanmıştı.

Geçtiğimiz gün Ankara'da gerçekleştirilen grup toplantısı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelen İYİ Parti Sakarya'nın yeni il başkanı Ahmet Uçak, görevine başladı.

Görevine başlaması sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Uçak, "Tüm ilçe başkanlarımızın talepleri ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in olurlarıyla tarafımıza İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Bugüne kadar Teşkilatımızın il yöneticiliği, il gençlik kolları Başkanlığı ve Serdivan İlçe Başkanlığı görevlerini dava arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan sonra görevimiz olan il başkanlığını tüm ilçe başkanlarımız, ilçe yöneticilerimiz ve partimizin her ferdiyle birlikte yerine getireceğiz. Liderimizin de bizlerden aldığı sözle tüm amacımız önümüzdeki seçimde partimizi Sakarya’da ve ilçelerimizde birinci parti yapıp belediyelerimizi hizmet anlayışıyla yönetmek olacaktır. Millete sırtını dönmüş, kulaklarını tıkamış ve yıpranmış bu siyasi anlayıştan Sakarya’mızı kurtarmak için tüm teşkilatlarımızla birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizleri mahcup etmesin inşallah." ifadelerini kullandı. f-yk8dwyaangfwf-yk8eweae7eojf-yk8cw4aanejx

AdminAdmin