GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-03-2023 17:27

İYİ Parti il binasına yapılan saldırıya tepkiler büyüyor... Bakan Bozdağ: Soruşturma başlatıldı!

İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıya ilişkin, AK Parti ve siyasetin önde gelen isimlerinden peş peşe sert tepkiler geldi.

İYİ Parti il binasına yapılan saldırıya tepkiler büyüyor... Bakan Bozdağ: Soruşturma başlatıldı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada "İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Olay araştırılıyor.

Failler bulunacak ve adalete teslim edilecektir. Olay daha aydınlanmadan Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef göstermek ise bir başka provokasyondur. Bu sorumsuz tavrı reddediyor ve kınıyoruz" dedi. 

ÖMER ÇELİK: HİÇBİR PROVOKASYON VE SALDIRI AMACINA ULAŞAMAZ

AK Parti'li Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İyi Parti İstanbul il binasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz. İyi Parti'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz. Siyaset kurumunun bu saldırılara karşı kararlı ve sağduyulu bir duruş göstermesi önemlidir. Buna karşın, Sayın Akşener'in bu saldırıdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır. Sayın Akşener'in Sayın Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı yakışıksız ve provakatif dili kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

EditörEditör