YEREL
Giriş Tarihi : 27-12-2023 12:05

İYİ Parti İl yöneticileri Zafer Partisi’ne geçti

İYİ Parti’den ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve il yönetimi arasındaki gerginliğin etkileri sürüyor. İYİ Partili 2 il yöneticisi partilerinden istifa ederek Zafer Partisi’ne geçti.

İYİ Parti İl yöneticileri Zafer Partisi’ne geçti

Sakarya İYİ Parti Eski Milletvekili olan ve şimdilerde yoluna bağımsız milletvekili olarak devam eden Ümit Dikbayır uzun süre ülke gündemini meşgul etmiş, özellikle Sakarya İYİ Parti Eski Başkanı ve Teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısı olan Selçuk Kılıçaslan ile olan polemikler günlerce konuşulmuştu.

Bu gelişmelerin ardından ise Sakarya’da İYİ Parti İl Başkanı Serdip Dokumacı genel merkez tarafından istifaya zorlanmış, bazı ilçe başkanları ise kendi istekleri istifalarını vermişti. İYİ Parti’de bazı meclis üyeleri de partiden istifasını verirken İYİ Parti’nin 2 il yöneticisi Gürcan Bekler ve Gökhan Muslu, Zafer Partisi’ne geçtiklerini duyurdu.

Zafer Partisi’nden Sakarya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sakarya İyi Parti İl Yönetiminden istifa eden Gürcan Bekler ve Gökhan Uslu yapılan merasimle Zafer Partisi saflarında yerlerini almışlardır. Rozet takma töreninde konuşan İl Başkanımız Av. Yücel Tercan; "Gerek Sakarya'da gerekse ülke genelinde Zafer Partisi'ne katılımlar her geçen gün daha da artıyor. Değerli Gürcan Bekler bey, önümüzdeki süreçte Teşkilattan sorumlu İl Başkanı Başdanışmanı yine Gökhan Uslu bey de Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkanı Başdanışmanı olarak şehrimizde gücümüze güç katacaklarına olan inancım tamdır.  Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Ülkemizi içinde bulunduğu sorunların sarmalından çıkaracak , çözüm önerileri ve projeleri olan tek parti Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın liderliğinde Zafer Partisi ve kadrolarıdır. Halkımız ümidini yitirmesin artık Zafer Partisi var. Seçim çalışmalarımız son süratle devam etmekle birlikte her ilçemiz ve Büyükşehirde kendi adaylarımızı çıkaracağız." dedi.

AdminAdmin