SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 14:11

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Ablası Mualla Özen’i Kaybetmenin Hüzünü

Türk siyasetinin önde gelen isimlerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ablası Mualla Özen, yaşamını yitirdi. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Meral Akşener’in kıymetli ablası Mualla Özen, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip İzmit’in Gündoğdu köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Ablası Mualla Özen’i Kaybetmenin Hüzünü

Türk siyasetinin güçlü isimlerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ailesi, bugün bir hüzün yaşadı. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun sosyal medya hesabından duyurduğu üzere, Akşener’in kıymetli ablası Mualla Özen, aramızdan ayrıldı. Bu acı kayıp, Türk siyasi camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Meral Akşener’in ablası Mualla Özen’in vefatı, bugün İzmit’in Gündoğdu köyünde düzenlenecek cenaze töreniyle son bulacak. Öğle saatlerinde kılınacak ikindi namazının ardından, sevenleri tarafından dualar eşliğinde toprağa verilecek.

Mualla Özen'in vefatıyla birlikte, Türk siyasetine önemli bir ismin daha kaybettiği bir döneme şahitlik ediyoruz. Ailenin acısı, sevenlerini derinden etkilerken, Akşener'in siyasi kariyerine de bir gölge düşürmüş durumda.

İYİ Parti lideri Akşener'in ablası Mualla Özen hayatını kaybetti

Meral Akşener’in ablası Mualla Özen için düzenlenecek cenaze törenine, Türk siyasi arenasından birçok ismin katılması bekleniyor. Ailenin yanı sıra, siyasi çevrelerden de taziye mesajları yağıyor.

Bu trajik kaybın ardından Türk siyaseti, Meral Akşener’in güçlü duruşunu kaybetmiş bir liderin ardından nasıl bir döneme gireceğini merakla bekliyor. Ailenin bu zor gününde, Türkiye genelinde birçok kişi, Meral Akşener ve ailesine başsağlığı dileklerini iletiyor.

EditörEditör