YEREL
Giriş Tarihi : 25-11-2023 16:13   Güncelleme : 25-11-2023 16:40

İYİ Parti Sakarya'nın Güney Doğusun'dan yerel seçim startını verdi!

Sakarya'da İYİ Parti'nin yerel seçim startı, 25 Kasım 2023 tarihinde Taraklı ilçesinde yapılan bir etkinlikle gerçekleşti. Etkinlikte konuşan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel seçim hazırlıklarına hız verdiklerini ve Taraklı'dan başlattığı seçim startının bütün Sakarya'da etkili olacağını söyledi.

 İYİ Parti Sakarya'nın  Güney Doğusun'dan yerel seçim startını verdi!

Sakarya'da İYİ Parti'nin yerel seçim startı, 25 Kasım 2023 tarihinde Taraklı ilçesinde yapılan bir etkinlikle gerçekleşti. Etkinlikte konuşan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel seçim hazırlıklarına hız verdiklerini ve Sakaryanın En Doğusu  Taraklı'dan başlattığı seçim startının bütün Sakarya'da etkili olacağını söyledi.

 

Uçak, "İYİ Parti olarak, Sakarya'da yerel seçimlerde belediyeleri almaya  kararlıyız.İyi Parti Belediyeciligini Sakarya ile tanıştırarak vatandaş ve hizmet odaklı belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini tüm halkımıza göstermekte kararlıyız. Mevcut belediyelerin hizmetlerinden  memnun olmayan seçmenler için İYİ Parti adayları bir alternatif olarak merakla bekleniyor. Bizler, Sakarya'yı hak ettiği yere taşıyacak, halkın sorunlarına çözüm üretecek bir yönetim anlayışıyla yola çıktık. Bu doğrultuda, ilçe ilçe, mahalle mahalle halkımızla buluşmaya, onların sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor ve edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin