YEREL
Giriş Tarihi : 21-09-2023 21:25

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Kocaali, Adapazarı, Erenler, Akyazı ve Hendek ilçelerinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 1 kilo 548 gram kubar esrar, 47 kök kenevir bitkisi, 2 gram metamfetamin ve 60 gram kenevir tohumu ele geçirilirken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 18-20 Eylül tarihlerinde Kocaali, Adapazarı, Erenler, Akyazı ve Hendek ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirdi.

Jandarma ekiplerince 5 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda  1 kilo 548 gram kubar esrar, 47 kök kenevir bitkisi, 2 gram metamfetamin ve 60 gram kenevir tohumu ele geçirilirken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sakarya İl Jandarma Komutanlığı olarak suç ve suç unsurlarının her türlüsüyle mücadelemiz devam edecek olup, çocuklarımızın geleceğini karartan zehir tacirlerine karşı mücadelemize vatandaşlarımızın daha fazla katkı vermelerini bekliyoruz. Çocuklarımızı ve geleceğimizi uyuşturucu illetinden ancak el ele verirsek kurtarabiliriz. Her ihbar bizim için değerlidir." denildi.

AdminAdmin