GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 00:28

Jandarmadan oto tamirhanesine kaçak araç baskını

Düzce’de jandarma ekipleri oto tamirhanesine yaptıkları operasyonda gümrük kaçağı 7’si Macaristan plakalı, 7’si plakasız ve 2’si Türk plakalı araca el koydu. Olayda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadan oto tamirhanesine kaçak araç baskını

Düzce’de kaçakçılık operasyonu yapıldı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı, kaçakçılık suçlarını önlemek ve tespit etmek için çalışma başlattı. Bu kapsamda Düzce İl Jandarma Komutanlığı KOM ve Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gölyaka Sanayi Sitesinde bir otomobil tamirhanesine baskın düzenledi. Baskında 16 adet Mercedes marka otomobil ele geçirildi. Otomobillerin 7’sinin Macaristan plakalı, 7’sinin plakasız ve 2’sinin Türk plakalı olduğu belirlendi. Ayrıca otomobillerden 5’inin motorunun şasi numaralarının değiştirilmek üzere söküldüğü, 2’sinde aynı şasi numaralarının olduğu ve 9’unun ise kısmen parçalandığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şüpheli 2 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen 16 otomobil ise Gümrük Genel Müdürlüğüne bağlı Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlüğüne teslim edildi.

EditörEditör