MAGAZİN
Giriş Tarihi : 09-02-2024 13:38

JennaOrtega ve MartinFreeman'ın 'Miller's Girl' Filmindeki Müstehcen Sahnelerine Yakınlık

Netflix dizisi "Wednesday" ile büyük beğeni toplayan Jenna Ortega, son zamanların en dikkat çeken oyuncularından biri haline geldi. Ancak, şu sıralar gündemdeki ismi, 26 Ocak'ta vizyona giren 'Miller's Girl' filmiyle öne çıkıyor.

JennaOrtega ve MartinFreeman'ın 'Miller's Girl' Filmindeki Müstehcen Sahnelerine Yakınlık

Psikolojik gerilim türündeki bu yapımda ünlü oyuncu, Martin Freeman ile başrolde yer alıyor. Ancak, film daha gösterime girmeden oyuncular arasındaki yaş farkı ve filmdeki müstehcen sahneler nedeniyle eleştirilere maruz kaldı.

Martin Freeman, başarısız bir yazar olan ve öğretmenlik yapan Jonathan Miller rolünde, Jenna Ortega ise 18 yaşındaki Cairo Sweet karakterini canlandırıyor. Ancak, Freeman'ın 52 yaşında olmasıyla Ortega'nın 21 yaşında olması arasındaki yaş farkı, eleştirmenlerin hedefi haline geldi. Bu duruma ek olarak, filmdeki cinsellik dolu sahneler de izleyiciler tarafından aşırı rahatsız edici bulundu.

Filmde Martin Freeman, yazarlık konusunda başarısızlığa uğrayıp öğretmenlik yapan Jonathan Miller rolünü üstlenirken; Jenna Ortega ise 18 yaşındaki Cairo Sweet karakterine hayat veriyor.

Koordinatöründen Gelen Açıklama

Filmin yakınlık koordinatöründen gelen açıklama ise bu eleştirilere yanıt niteliğinde oldu.'Ortega müstehcenlik içeren sahnelerde oldukça rahattı. Martin Freeman ile birlikte rol alan oyuncunun sahnelerinde sınırı aşacak bir durum olmadı. Cinsellik sahneleri çekilmeden önce ekipçe neyin çok fazla ve abartılı olacağı konusunda fikir alışverişi yaptık. Ortega'nın rızası dahilinde çekildi sahneler' dedi.

 

EditörEditör