GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-08-2022 17:35   Güncelleme : 30-08-2022 17:35

Jorge Jesus, Konyaspor mağlubiyetinin faturasını çıkardı: Fenerbahçe'de bunu ilk kez yaşadım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Konyaspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Valencia'nın kırmızı kartının takımı etkilediğini belirten Portekizli hoca, "Fenerbahçe'ye geldiğim ilk günden bu yana oynadığımız maçlarda takım ilk kez istediklerimizi uygulayamadı. İyi bir maç çıkartamadık." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus, Konyaspor mağlubiyetinin faturasını çıkardı: Fenerbahçe'de bunu ilk kez yaşadım

Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi. Enner Valencia'nın 22. dakikada kırmızı kart görmesinin takımın organizasyonunu bozduğunu belirten Portekizli hoca, sarı-lacivertli kulüpte bir ilki yaşadığını belirtti.

"ÖNCEKİ MAÇLARDAKİ DİNAMİKLİĞİ GÖSTEREMEDİK"

Jorge Jesus yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye geldiğim ilk günden bu yana oynadığımız maçlarda takım ilk kez istediklerimizi uygulayamadı. İyi bir maç çıkartamadık. Valencia'nın da kırmızı kartı organizasyonumuzu kaybetmememize neden oldu. Ama yine de gol yemedik. Devre arasındaki değişikliklerle dengeyi sağladık. Ama önceki maçlardaki dinamikliği ofansta göstermedik. Mağlubiyetin nedeni bu." ifadelerini kullandı.

"NADİR ATAKLARDAN BİRİNDE GOLÜ YEDİK"

Deneyimli hoca ayrıca, "Takımımın ön bölgedeki organizasyonunu beğenmedim. Çok fazla pozisyon olan bir maç değildi. Rakibimiz de çok fazla pozisyona giremedi. Nadir ataklardan birinde golü yedik. Ön bölgede yeteri kadar dinamik değildik." dedi.

Haberler.com - Spor

Jorge Jesus Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

AdminAdmin