YEREL
Giriş Tarihi : 05-10-2023 10:21

Kabus geri mi dönüyor? Vaka sayısı endişe verici!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ''Mevcut kişisel tedbirler dışında yeni bir tedbir asla söz konusu değil' dediği Covid 19 Sakarya'da varlığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Kabus geri mi dönüyor? Vaka sayısı endişe verici!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Kovid-19 için mevcut kişisel tedbirler dışında yeni bir tedbir asla söz konusu değil. Türkiye, küresel propagandanın uygulama sahası olmayacak." derken Sakarya'da Covid 19 vakalarında artış olmaya başladı.

Özellikle okulların açılmasıyla birlikte vakalarda artış olduğuna dikkat çekiliyor.

Hastanelerde tedavi altına alınan vakaların ise kronik rahatsızlıkları olan kişiler olduğu belirtilirken, Sakarya'daki Covid-19 vakalarının ne kadar olduğuna dair bilgi ise verilmiyor.

Bununla birlikte yapılan test sayıları az ve uzun süredir veri açıklanmıyor ancak doktorların gözlemleri vakaların arttığını gösteriyor.

Ancak hastalığın özellikle okulların açılmasıyla birlikte yaygınlaştığı belirtilerek kronik rahatsızlıkları ve sağlık sorunları olan kişilerin kendilerini korumaları, kalabalık ortamlardan kaçınmaları ve kalabalık ortamlarda maske takmaları isteniyor.

AdminAdmin