GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-11-2023 11:12

Kağıthane'de Otomobilde Silahlı Saldırıya Uğrayan Gencin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kağıthane'de otomobiliyle seyrettiği sırada silahlı saldırıya uğrayan 22 yaşındaki gencin saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, futbolcu olduğu öğrenilen genç sürücünün aracına sokaktan çıkan kasklı şahıslar ateş açıyor ve kaçıyor. Olay sonucunda genç hayatını kaybetti.

Kağıthane'de Otomobilde Silahlı Saldırıya Uğrayan Gencin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kağıthane'de otomobiliyle seyrettiği sırada 17 el ateş edilmesi sonucu başından vurularak hayatını kaybeden 22 yaşındaki gencin silahlı saldırıya uğradığı o anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, futbolcu olduğu öğrenilen gencin aracına sokaktan çıkan kasklı şahıslar ateş açıyor ve kaçıyor.

Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde önceki gün saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda 22 yaşındaki Fırat Öncü, 34 HLZ 789 plakalı otomobille cadde üzerinde seyir etmeye başlamıştı. Genç sürücü son duraklara geldiği esnada sokaktan çıkan iki şahsın silahlı saldırısına uğramıştı. Genç saldırıdan kaçmaya çalıştı ancak arkasından 17 el ateş edilince başından vurulmuştu. Araç ise park halindeki iki araca çarparak güçlükle durabilmişti. Mahallesinin silah seslerini duyarak dışarıya çıktığı olayda saldırganlar da koşarak olay yerinden kaçmıştı.

Ağır yaralı genç hayatını hastanede kaybetti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldığı öğrenilen Öncü, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Durumu ağır olan gencin ameliyata alındığı öğrenilmişti. Ancak genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatımı kaybetmişti. Gencin ölümü sonrası cenazesi Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırılmıştı. Otopsi işlemleri sonrasında gencin cenazesi dün akşam saatlerinde ailesine teslim edilmişti.

Futbolcu gence saldırı anı kamerada

Futbolcu olduğu ortaya çıkan gencin uğradığı silahlı saldırının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, aracıyla caddeden seyreden gence sokaktan çıkan kasklı iki şahıs kurşun yağdırıyor. Şahıslar ardından çıktıkları ara sokağa girerek kaçıyor. Öte yandan silahlı saldırganların, önce beyaz bir aracı hedef aldıkları, yanlış otomobile yönlendiklerini anlayınca da kısa süreliğine ortalıktan kayboldukları görülüyor.

Otomobiller ve doğal gaz kutusu isabet almıştı

Diğer yandan çevrede güvenlik önlemi alan polis, otomobilde bir süre inceleme yapmıştı. Otomobilde ruhsatı başkasının üzerine olan bir tabanca ele geçirilirken, kurşunlardan bir kaçının iki otomobil ile bir doğalgaz kutusuna isabet ettiği öğrenilmişti. Polisin kaçan saldırganların yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

AdminAdmin