GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-04-2024 13:37

Kalbimiz Urfa’da ATIYOR

Hazırlıklarını tamamlayan ve Şanlıurfa’da kampa giren Sakaryapor, maç yemeğinden sonra karşılaşmanın yapılacağı 11 Nisan Stadına gidecek. Yeşil-Siyahlılar sahaya lig üçüncülüğünü korumak için çıkacak.

Kalbimiz Urfa’da ATIYOR

Üç puan: Sakaryaspor, bin 145 KM yolu havadan gitti. Sakat olan Donkar ve kart cezalısı olan Murat Cem kafilede yer almadı. Teknik Direktör Tuncay Şanlı ideal on bir ile çıkacağı maçtan üç puan beklediğini söyledi. Hareket öncesinde konuşan Tatangalar ise “Urfa’yı yen Bolu maçını bize bırak” dediler.

Saat 14.00’de: Şanlıurfa deplasmanına kazanmak için giden Sakaryaspor, sahasında yenemediği rakibini bugünkü maçta yenmek istiyor. Saat 14.00’te ki maça galibiyet parolasıyla hazırlanan Yeşil-Siyahlılar’ın 11 Nisan Stadında ki maçını İstanbul bölgesi hakemlerinden M. Kürşad Filiz yönetecek.

Muhtemel: Sakaryaspor’un sahaya muhtemelen kalede Cihan, Savunma da Oğuz, Çağlayan, Rotman, B.Uzun, Orta sahada Sinan, Simon, Roshi, Zıdravko, ileri ikili de de Kasongo ve Del Valle ile çıkacak. Sezonun en kritik maçını yapacak olan temsilcimizde tek hedef lig üçüncülüğünü korumak.

Aklımız: Sakaryaspor taraftarının aklı bugün Urfa’da olacak. Karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından takip edecek olan Tatangalar;” Kalbimiz Şanlıurfa ‘da atıyor, takımımız bugünkü maçı alsın haftaya yapacağımız Bolu maçını bize bıraksın” diyerek galibiyet için dua edeceklerini söylediler.

Rakip: Sakaryaspor’un bugünkü rakibi Şanlıurfaspor, sahasında ki maçı kazanmak istiyor. Üç olmasa da en az bir puana razı olan Şanlıurfa’da yönetim;” Çok zor maç olacak ancak ne pahasına olursa olsun ligde kalmak için kazanmaya çalışacağız” diyerek futbolcu alacaklarını ödediler.

AdminAdmin