YEREL
Giriş Tarihi : 15-12-2023 23:25

KALE OKULLARI EĞİTİMİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Dünya Üzerinde 100’e Yakın Ülkede Tercih Edilen PQS GLOBAL EXAMS İngilizce Değerlendirme Sistemi Eğitimin Öncesi Kale Okullarında Tercih Ediliyor.

KALE OKULLARI EĞİTİMİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

PQS FOR TURKEY İngilizce Değerlendirme Merkezi Ölçümlendirme İçin Popüler CEFR Standardını (Avrupa Ortak Dil Referansı Çerçevesi) Kullanarak ESOL Kapsamında Kullanıcı Odaklı (Adaptive) Sınavlar Yapabilen Çevrimiçi Bir Sistemdir.

Birçok Üniversite ve Kuruluş Tarafından Resmi Olarak Tanınmış Ödüllü Bir Organizasyon Olan PQS GLOBAL EXAMS Ülke Çapında 1200 Üzerinde Okul & Üniversitede Uygulanmaktadır. Dünya Üzerinde 100’e Yakın Ülkede Tercih Edilmektedir.

Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (CEFR) Tarafından Tanımlanan Ölçütlerle Uyumlu Olarak Geçerli, Geliştirilmiş ve Güvenilir Bir Ölçme Aracıdır. Dünya Genelinde Bilinen EAQUALS Ve ALTE (Association Of Language Testers İn Europe) Tarafından Onaylı Sınav Sonuç Belgeleri Dünyadaki Birçok Okulda ve Uluslararası Şirketlerde Geçerlidir. Öğrencilerin Kazanımları ve Müfredatı Göz Önünde Bulundurularak Sınavlar, Avrupa Dil Portfolyosuna Uygundur. Çevrim İçi Dil Ölçme ve Değerlendirme Sistemi Olan PQS, ESOL Kapsamında Kendi Tabletleriyle ve Yazılımıyla Uygulanır. Ebeveynler Bu Sınavlar Sayesinde Öğrencilerin Gelişimini Takip Etme İmkânı Bulurken, Okullar İse Öğretim Metotlarını Profesyonel ve Objektif Bir Sınav Merkezi Verileriyle Değerlendirme Fırsatı Elde Ederler. Objektif Olarak Değerlendirilecek Çevrimiçi Sınav Süreci Genel Olarak Dinleme, Okuma, Kelime ve Dilbilgisi Bölümlerinden Oluşmaktadır. Öğrencinizin Dünya Vatandaşı Olma Yolunda En Önemli Adımı Olan İngilizce Öğrenme Sürecinde Doğru Ölçme Değerlendirme Yapmaktan Mutluluk Duyacağız. Ölçme ve Değerlendirme Süreci Olmadan Planlı Bir Eğitim Süreci Söz Konusu Olamaz.

“Doğru Bir Değerlendirme, Büyüme ve Başarı İçin Geri Bildirim Sağlar.”

EditörEditör